MENÜ

Wellstar
Szlogen kell ide.

Kineto

kineto.jpg

A Kineto a természet legértékesebb bioenergiaszállítói közül az a természetes energiaital,ami több energiát fejt ki a kitartásban a munka terén, a sportban és a játékban. A Kineto energiaital, ami exkluzív, természetes összetevőkből áll csak 1,16 euró és összevetve más energiaitalokkal 20 százalékkal olcsóbb.

 • Több erő + dinamika értékes természetes energiaszállítókkal ellenőrzött kiváló minőségben, úgy mint a Maté, a Schizandra, a Guarana és a japán zöldtea, amik a testet természetes módon töltik fel energiával és egy magas és maradandó teljesítményszintet adnak.
 • Hosszabb teljesítménygörbe a természetes guarana-koffein hatására, amely a kávéval ellentétben nem terheli meg a szervezetünket, hanem órakon át izgatószerektől mentesen dinamizal.

Jobb energiaellátás a fekete bodzának köszönhetően, ami C-vitaminban es ásványi anyagokban gazdag. Ez csupa olyan anyag, amelyre a szervezetnek szüksege van a felgyorsult energiafolyamatokhoz.

Genio

genio.jpg

Számítógépes munka, összetettebb feladatok, tízszeresére nőtt kommunikáció – a 21. század mindannyiunktól többet vár el: azelőtt az izomerő számított, napjainkban a szellemi teljesítmény a döntő.A Genio egy ter mészetes luxusital, ami kifinomított energiaszállítók kombinációjából áll és magas koncentrációhoz egyidejűleg mentális kikapcsolódáshoz segít.

 • Intelligencia + Kreativitás, amelyet elősegít és fokoz a kolin, az agyi működéseket fokozó lecitinösszetevő – döntő az intenzívebb szellemiigénybevételek esetén.
 • Nagyfokú koncentrációna termeszetes gyümölcscukornak, és azon értékes enzimeknek köszönhetően, amelyekre agyunknak szüksége van a gondolkodási folyamatokhoz.

Nagyobb kiegyensúlyozottság és stabilitás a citromfűben, gyömberben és a valódi zöldteában megtalálható ásványi anyagoknak és idegi ingerületvezetőknekköszönhetően.

 

Green Gold PUR & MINT

por.jpg

A Green Gold PUR & MINT egy egyszerű ugyanakkor kedvező lehetőséget kínál arra, hogy a rendszeres tápanyagbevitelt vitális anyagokkal egészítsük ki. Mindkét termék természetes mikroalgákból Spirulina-ból valamint Chlorella-ból épül fel. Ez a zöld kincsestár nagy mennyiségű természetes vitális anyagot juttat a szervezetbe, fokozva ezzel a vitalitást, a teljesítőképességet, valamint nem utolsó sorban elősegíti a szervezet regenerálódását. A Green Gold MINT hozzáadott természetes mentát is tartalmaz, friss ízt kölcsönözve ezzel a terméknek. A vitális anyagok harmónikus összetétele könnyen emészthetővé és egyszerűen fogyaszthatóvá teszi a Green Gold PUR & MINT termékeket.

A természetes vitális anyagok kincsestára:

 • A Chlorella-Mikroalgák hatékonyan megtisztítják a szervezetet a különböző salak- és méreganyagoktól.
 • Regenerálják a sejteket valamint erősítik az immunrendszert
 • Hatékonyan savtalanítja a szervezetet
 • Kalcium-Világrekorderként a Lithothamnium-alga gondoskodik az egészséges csontokról, az erős körmökről, a szép hajról, valamint az optimális setjszerkezetről.
 • Egy doboz Green GOLD PUR 180 g tiszta algaport tartalmaz amelyből 60 alga-vitális ital készíthető (egy-egy adaghoz 3 g-ot szükséges 0,2 l vízben feloldani).

Viewty LC

viewty_lc.jpg

A Viewty LC egy finom energiaszegény ital, amely kiváló minőségű, természetes bio-összetevői a kívánt testsúly eléréséhez éjszaka aktívak. Mint alacsony szénhidrát tartalmú ital a Viewty LC a fogyáshoz szükséges energiahiányt garantálja. A tömegcsökkentési idő alatt a Viewty LC-vel helyettesíthetjük a vacsorát. A ballasztanyagok a telítettséget segítik elő. A Viewty LC-ben lévő éjszaka aktív fehérjeösszetevők a hatásos súlycsökentéshez vezetnek.

Használati utasítás

A Viewty LC-t leginkább este ital formájában vegyük be. Kiemelt hatást érhetünk el a WellStar Viewty Beauty Caps-szel kombinálva. Magasfokú többkomponensű proteinek (WPC/MPC) egy magas energiaanyagcserét okoznak és fokozzák a hatásos súlycsökkentést.

Finom és telítő hatású a gyors súlycsökkentéshez

 • Az éjszaka aktív aminósavak, mint a kazein fokozzák a természetes zsírégetést:
 • A Viewty LC természetes ballasztanyagok segítségével magas és gyors telítettséghez vezet, így ideális helyettesítése az étkezésnek, kimondottan éjszaka.

 

Viewty Caps

viewty_caps.jpg

A többek között bodzamagolajból nyert konjugált linolsavat (CLA) tartalmazó Viewty kapszulák exkluzív bio-hatóanyag-kombinációjukkal kiváló minőségú szépségkúrát kínálnak. Különböző kutatások bizonyítják, hogy a konjugált linolsavak a test zsíranyagcseréjét jelentősen növelik és különösen a has könyéki zsírpárnákat építik le és ezzel egyidőben stimulálják az izomzat gyarapodását.

A kiváló minőségű Omega-3- és Omega-6-zsírsavakból álló természetes hatóanyagkombináció a Viewty Capsben található E-vitaminnal együtt a növelik testben a tápanyagok magasfokú hőenergiává való felhasználását. Ez a hőtermelés egy jelentősen magasabb energiakészletet igényel a testtől, ami megint csak zsírleépítést okoz.

 • Magasfokú többkomponensű proteinek (WPC/MPC) gondoskodnak a magasfokú energiaanyagcseréről és hatásos súlycsökkentést támogatnak
 • A bőr rugalmasságát, természetes, fiatalos megjelenését is támogatja.

 

Asztali nézet